Pictures: Emma Stone in Vogue

Het is alweer de tweede keer dat de prachtige Emma Stone de cover van Vogue siert. De 25-jarige Amerikaanse actrice doet het super goed op het moment. Ze is veel te zien in interviews nu dat de nieuwe Spider Man film uit is, The Amazin Spider Man 2. Hier speelt Emma Stone het vriendinnetje van Spider Man in en laat dit nou in het echt ook zo zijn. Emma Stone heeft een relatie met de Spider Man acteur, Andrew Garfield.

Naast het acteren doet Emma Stone ook het nodige modellenwerk. Ze is een veel gevraagd gezicht voor verschillende merken en nu is ze dan te zien voor Vogue. De foto’s van de cover waren al bekend, maar nu zijn de rest van de foto’s ook vrijgegeven. Emma Stone draagt op de cover van Vogue een prachtige seventies chique outfit van de pre fall collectie van Gucci.

In de rest van de foto’s schittert Emma Stone voor Craig McDean in verschillende designers van Valentino tot Chanel. Vooral de zwarte avond jurk met ruches is prachtig! We gaan nog veel meer zien van deze Amerikaanse actrice. Keep up the good work!

 

No more articles