Pictures: Editorial door blogster Sabrina van AfterDRK

De bekende blogster Sabrina Meijer van AfterDRK is sinds kort aan de slag gegaan als photographer. Op haar blog verschijnen nu, naast de regular posts met foto’s van haarzelf, ook ‘editorials’. Ze heeft inmiddels twee editorials op haar blog staan, plus een oefen editorial met vriendin en blogster Anna Nooshin. Sabrina postte haar eerste officiële editorial in november.

Afgelopen maand werd een nieuwe editorial geplaatst, ‘You Smiled Because You Knew’. De editorial werd gestyled door Elle editor Nicole Huisman en gefotografeerd door miss AfterDRK herself. In de editorial is het prachtige model Pascale Alberti te zien in kleding van The Dreslyn. Het model draagt romantische kanten bh’s, silk trousers en comfortable shirts.

Sabrina zegt over het fotograferen: “It is just that I feel like it is time to develop what I am really truly passionate about and that is photography.” Wij staan honderd procent achter haar besluit om zich meer te focussen op fotografie, want de foto’s zijn waanzinnig. Bekijk de gehele editorial hier.

 

No more articles