Pictures: Christy Turlington voor Calvin Klein Eternity

Wie kent het beroemde luchtje van ETERNITY van Calvin Klein nou niet? In 1995 werd die gelanceerd met een campagne die nu iconisch is voor Calvin Klein. Hier was Chrisy Turlington toen ook al in te zien samen met Mark Vanderloo. Nu 25 jaar later hebben ze Christy Turlington weer weten te strikken voor het 25-jarig bestaan van het luchtje. Er is nu ook ETERNITY night waar Christy dus weer het gezicht van is.

Christy Turlington is sinds 1988 al het gezicht van Calvin Klein geweest zo was ze recent ook nog te zien voor een underwear advertisement van het merk. We are loving it! Voor de viering van het parfum heeft Calvin Klein de kenmerkende geur uitgebracht in een silver limited edition fles die staat voor eeuwige liefde en verbondenheid.

Calvin Klein heeft er ook een nieuw project bij om het bestaan te vieren, namelijk het ETERNITY project. Het project staat in het teken dat elke moeder telt. Het is een non profit organisatie die door Christy is gekozen om dood bij geboortes te beƫindigen. In de eerste week van mei was de opbrengst in de US van het parfum ook geheel gegaan naar het project van Calvin Klein.

Bekijk de prachtige campagne foto’s hieronder!

No more articles