Campaign: Cara Delevingne en Mulberry tassenlijn

Cara, Cara, Cara en nog eens Cara. Hot is deze Britse It-girl zeker. Als we het internet afstruinen komen we op zijn minst wel een paar keer Cara Delevingne tegen en dan hebben we het nog niet over de tijdschriften. Deze Britse duizendpoot kan echt werkelijk alles. Iedereen designer staat te popelen om met haar samen te werken en de klussen voor haar schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond.

We hadden het in een artikel eerder al over de samenwerking van het topmodel met het merk Mulberry. Wat er alleen tussen deze twee ging gebeuren was nog niet zeker, maar er stond iets groots op de agenda. Er is nu dus bekend geworden dat het model en het designer merk een tassenlijn gaan uitbrengen. Je weet pas echt dat je mega groot als model bent als er een hele leren tassencollectie naar je wordt vernoemd.

De tassencollectie zal bestaan uit drie verschillende maten in drie verschillende stijlen. Er is ook sprake van een limited edition tas geinspireerd op de tattoo van Cara’s leeuw op haar vinger. De tassen geven echt een goed beeld weer van hoe Cara werkelijk is fabulous and a little bit weird. 

No more articles