Pictures: bruiloft foto’s van Kim Kardashian en Kanye West

She is official Mrs. West now! Kranten, tijdschriften, websites staan er mee vol. Het was de meest trending topic on Twitter, jullie weten natuurlijk waar we het over hebben, de bruiloft van Kim Kardashian en Kanye West. Helaas werd de bruiloft niet uitgezonden, maar de nodige kiekjes zijn al uitgelekt. Zo is er nu een foto te zien van de jurk van Kim Kardashian en meerdere foto’s van de locatie en de bijbehorende entourages van het spektakel.

De bruiloft was Zaterdag in Fort Belvedere in Florence onder een toezicht van 600 gasten en opvallend was dat onder die 600 gasten haar broer, Rob Kardashian, en Beyonce en Jay-Z niet aanwezig waren. Wie wel aanwezig was, was de prachtige zangeres Lana Del Ray die maar liefst voor 2,8 miljoen dollar werd ingehuurd door het pasgetrouwde stel. Ze deed oude nummers zoals Summertime Sadness en werd aanbeden door vele gasten.

Het stel trouwde met een prachtig bloemen decor op de achtergrond. Dit is hetzelfde stuk als wat Kanye gaf aan Kim Kardashian op moederdag. De jurk was het meest besproken item, want wat zou Kim dragen? Het was een jurk van Givenchy die speciaal ontworpen werd door de Givenchy Artist Director, Ricardo Tisci. Kanye west was te zien in een black suit ook van Givenchy. Bekijk de sneak peeks van de bruiloft hieronder en meer foto’s via deze link.No more articles