Pictures: Beyonce Heat Wild Orchid parfum

We kunnen niet om Queen B heen deze weken. Ter introductie van haar On the Run tour with hubby Jay-z heeft ze haar vijfde parfum gelanceerd. De parfums van Beyoncé doen het erg goed en Heat heeft zelfs een award gekregen. Het eerste geurtje van Beyoncé werd al in 2010 gelanceerd en werd als snel een van de meest verkochten geuren van het moment.

Na Heat kwam er nog: Heat Ultimate Elixir, Heat Rush, Midnight Heat en Heat Mrs. Carter Show World Tour. Nu is Heat Wild Orchid aan de beurt en als die net zo lekker ruikt als dat die eruit ziet dan zijn wij erg benieuwd van de redactie! Volgens de official press release kan de geur omschreven worden als “an enticing, mouth-watering fragrance that emits a fierce, feminine energy.”

De parfum, die in samenwerking met Firmenich Perfumer Horine Blanc is gemaakt, bevat granaatappel, kokosnoot water en boysenberry. Een heerlijke combinatie dus! Bekijk hier de prachtige foto die bij de parfum hoort waar je Beyoncé in een prachtige Gucci jurk ziet van de Herfst collectie van 2013.

 

No more articles