Pictures: beste outfits bij de Best of Billboard 2014

Voor wie de nodige Instagram red carpet foto’s nog niet voorbij heeft zien komen van de Best of Billboard awards gisteravond kan hier zijn hart ophalen. We hebben namelijk de mooiste outfits op een rijtje gezet voor jou. Er kwamen natuurlijk veel artiesten en celebrities op dit event af en daar horen de nodige fabulous outfits bij. De sterren schitterde op de rode loper en wij hebben er wat juweeltjes tussen uitgepikt.

Zo zien we weer een zachtere kant van Nicki Minaj, maar toch met wat sexyness wat we van haar gewend zijn. De jurk is prachtig, maar we zien wel een beetje een underboob. Wie vooral de nekken liet draaien was Jennifer Lopez. Zij straalde namelijk in een prachtige rode jurk van Donna Karran. Over wie het meest werd gepraat, zoals altijd, waren de gezusters Jenner. Niet alleen om de outfits, die eerlijk gezegd fantastisch waren, maar ook om de flop van Kendall Jenner. Haar awkward moment on stage was het meest besproken onderwerp op het internet gisteravond, maar back to the outfits.

Wat vind je van de rustigere look van Kesha? En de prachtige Kelly Rowland straalt in haar pittige zwarte jurk and last but not least Shakira. Shakira gaf een spetterend optreden weg in een prachtige jurk! De jurk had een prachtige kleur blauw en was aan de zijkanten doorschijnen we were loving it!

No more articles