Pictures: Behati Prinsloo voor Victoria Secret lingerie

De prachtige Behati Prinsloo, we kunnen niet om deze Namibische schone heen. Zien we haar niet spetteren in een campagne voor een merk dan zien we wel een artikel over haar en hubby Adam Levine. De twee staan op het punt om te trouwen en zijn gelukkiger dan ooit. Op de foto’s voor Victoria Secret zien we Behati dan ook schitteren met haar prachtige bruine haar met highlights.

Het Victoria Secret Model is sinds 2008 ook een angel en we zien haar regelmatig voor het merk poseren. Zo zien we haar nu voor de ‘incredible bra line’ van Victoria Secret. Het ondergoed van de lijn wordt beschreven als een comfortabele, naadloze setjes met hier en daar wat push up. De setjes zijn weer is wat anders dan we gewend zijn van Victoria Secret, want bij het merk denken we natuurlijk aan de overdreven glitter bh’s en vleugels.

Deze setjes zijn juist bedoel voor een comfortabele pas maat en niet voor een pronkstuk. Kan je nou niet genoeg krijgen van Behati? Bekijk onze video dan van Behati voor Alexander Wang. Klik hier.

No more articles