Pictures: Adidas collectie voor Topshop

We hadden het nieuws al gehoord dat er een nieuwe samenwerking ging komen van Topshop. De samenwerking zou zijn tussen Topshop en het bekende sportmerk Adidas. Nou is vandaag de collectie bekend geworden van Topshop met Adidas Originals. We moeten alleen nog even wachten tot het in de winkels komt te liggen en het online besteld kan worden. De collectie wordt namelijk pas 20 maart gelanceerd. De nieuwe collectie kon niet tijdens een beter tijd komen er wordt namelijk veel gepraat en gewerkt met luxe sportkleding.

Dit is gekomen door Riccardo Tisci’s samenwerking met Nike en Chanel’s couture sneakers. Iedereen is dus obsessed met sportitems en artikelen. De collectie zal uit 20 stukken bestaan en alle kenmerken van Adidas zullen er terug in te zien zijn, zoals: de strepen op de mouwen en broeken, het wel bekende logo en de wijde vormen. De jeugddelijkheid van Topshop is in deze collectie terug te zien en dit maakt de gele collectie fris en jong. Topshop creative director Kate Phelan vertelt over de collectie:

“Topshop and Adidas Originals working together is a total celebration of the greatness of fashion and sportswear and how important and influential they are to each other,” said Topshop creative director and contributing fashion editor Kate Phelan. “We wanted to bring some femininity to the range and make the collection fit with all your fashion staples; the beauty is in how you combine it together. Wij denken dat dit zeker gelukt is! Bekijk de foto’s hieronder.

No more articles