Picture: Rihanna in de monkey business

Badass Rihanna zorgt weer voor de nodige commotie tijdens haar vakantie in Thailand. Zo weet ze zelfs met een onschuldig aapje twee mannen te arresteren.

Rihanna poste op Instragram een selfie met een plompe lori (zie bovenstaande foto). Als catchy bijschrift schreef ze: “Kijk eens wie al heel de avond vuile dingen tegen me aan het zeggen is”. Waar ze echter later pas achter kwam is dat de plompe lori een beschermd aapje is.

In Thailand is het verboden dat toeristen met dit aapje op de foto gaan. Maar als je bijnaam badgalriri is, dan kan je het niet laten toch een foto te maken. Twee mannen maakten dit voor haar mogelijk. Maar het pleasen van de celebrity pakte voor hen iets anders uit dan gehoopt. Zo werden de twee mannen door middel van de foto opgespoord en opgepakt. Ze riskeren nu een geldboete van 1.000 euro en een gevangenisstraf van vier jaar.

Het goede nieuws is dat Rihanna zich wederom the only girl in the world mag noemen. Want wie heeft er nou nog meer een foto met een plompe lori?

No more articles