Picture: David Bowie voor Louis Vuitton

Zoals we al eerder lieten weten zou David Bowie te zien zijn in de nieuwe Louis Vuitton campagne. Een bijzondere en dynamische samenwerking leek ons en konden daarom ook niet wachten op de eerste beelden. Gelukkig geeft de Britse Vogue nu het eerste beeld vrij met de legendarische zanger.

Wij vinden het eerste beeld er al veel belovend uit zien. David Bowie staat er als een real gentlemen op en straalt pure klasse uit met een strenge blik. Op de achtergrond staan drie vrouwen met hun gezicht bedekt in een zwart masker.

Dit beeld is het tweede deel van de serie ‘L’invitation au Voyage’, en speelt zich af in Venetië. Het eerste deel speelt zich af in Parijs, hier komen later beelden van vrij. Vanaf 7 november zal Louis Vuitton via hun eigen app een video lanceren met David Bowie. In deze video ontmoeten David Bowie en Arizona Muse elkaar in Venetië.

Op 10 november zal de verkorte versie te zien zijn op televisie, de bijbehorende foto’s laten dan nog even op zich wachten. Bekijk het eerste beeld hieronder.

No more articles