Pictures: de mooiste momenten bij de Oscars

De Oscars hadden dit jaar weer een hoop mooie momenten. Van Jared Leto’s emotionele toespraak tot Pharrell die danst met Meryl Streep, hier is onze lijst van meest memorabele momenten van de nacht.

Allereerst maakte de host van de avond Ellen DeGeneres de avond legendarisch met haar grappen, maar zette ze ook een nieuw record op haar naam: de meest geretweete tweet. Ellen postte tijdens de uitreiking van de Oscars een selfie met een grote groep celebrities op Twitter en stuurde die meteen de wereld in. Op de foto zijn onder andere Brad Pitt, Kevin Spacey, Angelina Jolie, Meryl Streep, Julia Roberts en Jennifer Lawrence te zien, en de foto werd gemaakt door Bradley Cooper. De tekst die Ellen eronder plaatste: ‘If only Bradley’s arm was longer. Best photo ever.

En natuurlijk weten we allemaal het mooie moment van de pizzabezorger Edgar Martirosyan die de schrik van zijn leven kreeg toen hij pizza’s tijdens de Oscaruitreiking moest bezorgen. Niet te vergeten dat hij een fooi kreeg van 1000 dollar!

Daarnaast mogen we de inspirerende speech van Jared Leto niet vergeten waar hij zijn moeder bedankt en respect toont aan de 36 miljoen mensen die de strijd om AIDS hebben verloren. Ongeveer zo perfect als een speech kan zijn, toch?

No more articles