PETA geeft daklozen in Londen bontjassen

De winter staat al weer bijna voor de deur. Veel mensen staan er niet stil bij, maar er zijn veel mensen die de winter moeten doorbrengen op de straat. Daklozen in Londen zullen het dit jaar niet heel koud hebben door de hulp van dierenorganisatie PETA.

PETA gaat namelijk ingeleverde bontjassen van warenhuis Liberty weggeven aan daklozen. Dit warenhuis verkoopt al een hele lange tijd geen bontjassen meer, maar zamelt toch nog elk najaar bontjassen in. Een andere organisatie genaamd Wrap Up weet wel wat ze daarmee kunnen doen. PETA is erg blij nadat ze het nieuws gehoord en schenkt nu nog meer jassen aan Wrap Up. Het initiatief gaat hartstikke goed want in 2013 zijn al meer dan 15.000 jassen opgehaald en daar kan je heel veel mensen mee blij maken.

Veel bekende mensen zoals Mariah Carey en Kim Cattral hebben in het verleden ook al hun bontjassen gedoneerd. Dankzij de tientallen mensen die hun bontjas hebben gedumpt, kan PETA een belangrijke boodschap de wereld insturen”, aldus vertegenwoordiger van PETA Mimi Bekhechi. “Alleen mensen die niks hebben, hebben het recht om bont te dragen. We roepen meer mensen op om daklozen én dieren te steunen door hun bontjassen in te leveren.”

Wil jij ook daklozen helpen met een oude bontjas? Dan kan je een kijkje nemen op de site van PETA.

No more articles