Party pumps

Binnenkort een feestje en kan jij nog wel een paar nieuwe schoenen gebruiken, maar weet jij niet zo goed voor wat voor soort schoenen je moet gaan? Dan ben jij hier op de goede plek! Ik ga je proberen te helpen bij het kiezen voor een nieuwe soort schoen.

Ten eerste wil ik je aanraden te gaan voor pumps. Pump is een ander woord voor een hoge hak. Pumps zijn uitermate geschikt voor gelegenheden als feestjes en bruiloften etc. Ik zou je dan ook zeker willen aanraden pumps te dragen naar een feestje. Pumps staan sexy en erg vrouwelijk. Ook zorgen ze ervoor dat je benen dunner en langer lijken waardoor jou kleding beter tot zijn recht komt en jij zeker weten meer aandacht zal trekken.

Deze hakken zijn erg hoog, maar doordat de hakken grotendeels dicht zijn lopen ze wel erg lekker. Je voet heeft namelijk veel steun aan de schoen zelf wat erg kan helpen bij het lopen. De strik aan de zijkant van de hak zorgt ervoor dat deze pump erg sierlijk en vrouwelijk staat.

Wauw! Deze hakken zijn erg mooi. Het felle kleurtje zorgt ervoor dat deze hakken lekker opvallen en jij zeker een hoop blikken zal trekken tijdens jou feestje. Een kort jurkje er boven en kom maar op!

Heb jij niet zoveel met felle kleurtjes? Ga dan wel voor een kleurtje, maar een wat lichtere neutralere variant zoals deze groene kleur. Deze kleur maakt je erg volwassen en staat erg elegant. De kleur staat het mooist in combinatie met een jurkje in de kleur beige of wit. Zeker een succes en een echte must have!

Of ga voor iets origineels! Een pump met een heleboel kleurtjes door elkaar heen is natuurlijk ook lekker opvallend en erg vrolijk. Vooral het roze in combinatie met blauw vind ik persoonlijk erg leuk, maar dat is natuurlijk ook grotendeels smaak.

Deze pumps is vrij neutraal maar staat wel erg elegant.

weheartit.com

 

No more articles