Panterprint pumps

Helemaal in de mode momenteel is de panterprint. Het moet je dan vast ook al wel zijn opgevallen dat deze print weer veel in de winkels te zien is. Maar niet alleen onder de kleding is de print weer helemaal terug, nu ook onder de schoenen! Heb jij nog een nieuw paar pumps nodig? Ga dan ook voor een sexy panter printje en jij weet zeker dat jou pumps er mogen wezen!

Het enige nadeel aan panterprint is dat het ook vrij snel ordinair kan zijn. Hier moet je goed voor uit kijken want dat wil je natuurlijk niet. Daarom is het ook heel belangrijk jou panterprint pumps goed te combineren. Combineer panter print pumps dan ook nooit, maar dan ook echt nooit, met kleding in panterprint. Dit is way over the top en ziet er erg truttig uit. Je kan pumps met panterprint het beste combineren met kleding in neutrale kleuren. Gewoon een zwarte skinny jeans en een leuk wit hemdje zijn prima.

Wat wel leuk is om te doen is jou accessoires of bijvoorbeeld nagels aan te passen aan jou schoenen. Dit zijn hele leuke details die over het algemeen erg goed aanslaan. Een sexy panter printje op jou nagels mag zeker niet ontbreken voor jou sexy look!

Zelf ben ik een hele grote fan van deze panterprint pumps. Dit omdat ze niet zo standaard zijn. Panterprint in de kleur rood komt niet zo vaak voor en met deze pumps sla jij dan ook echt je eigen weg in. Draag de pumps naar een wild feestje en jij hoeft niet bang te zijn te weinig blikken jou kant op te krijgen. Met deze pumps krijg jij zeker aandacht genoeg.

Sexy en erg gewild eruit zien? Ga dan voor deze mooie pumps! Je benen lijken er langer en dunner door waardoor jou kleding ook beter tot zijn recht komt. Hebben dus!

Of ga voor lekker hoog en haal deze hippe pumps in huis!

Sexy!

weheartit.com

No more articles