Oversized grijze cardigan

In de winter is niks zo lekker als een groot, zacht vest waarin je helemaal weg kunt kruipen. Onze shop suggestion van vandaag is dan ook zo’n heerlijk vest!

Het Zweedse H&M is het moederbedrijf van Monki. Monki maakt streetstyle kleding met een beetje een alternative twist. De kledingketen maakt veel gebruik van graphics, felle kleuren en creatieve vormen.

Deze grijze cardigan van Monki is een oversized model en valt dus lekker wijd. De cardigan heeft twee grote zakken, een aan elke zijkant. Gebreide cardigans zijn deze herfst en winter helemaal in, dus met dit item in de garderobe zit je helemaal goed! Het vest is ook nog in de kleuren rood, zwart en wit verkrijgbaar.

Kies je toch voor deze mooie grijze kleur, draag hem dan over je favoriete outfit voor een herfstachtig gevoel. Grijs is een kleur die makkelijk te combineren is. Houd de outfit simpel door de cardigan te combineren met zwart, wit, creme en denim. Meer opvallendere kleuren waar grijs mooi mee combineert zijn donkerrood, paars, olijfgroen en felroze.

Deze mooie grijze cardigan kost €45. Je koopt deze cardigan in de winkels in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Ook is de oversized grijze cardigan online te bestellen.

 

Bibi knitted cardigan, €45

No more articles