oversized blouse combineren

Zoals vele van jullie waarschijnlijk al gezien hebben, zijn er veel oversized blouse combineren te vinden in het straatbeeld. Een van de populairste oversized kledingstukken is de oversized blouse. Een super grote blouse is erg leuk deze herfst. Je kunt er veel mee combineren, maar je kunt de blouse ook op veel verschillende manieren dragen. Er zijn natuurlijk ook super veel varianten in verschillende kleurtjes en vormen. Je kunt de blouse bijvoorbeeld dragen als een kort jurkje. Je kunt er dan bijvoorbeeld een lang hemd onder dragen en een legging of panty. Als je deze outfit af maakt met laarzen heb je een warme en leuke outfit.

Een leuke manier om een oversized blouse te dragen is met een riempje. Omdat de blouse zo groot is, is het moeilijk om een taille te zien. Je wil natuurlijk niet dat je super dik lijkt terwijl je dat helemaal niet bent. Als je bijvoorbeeld een skinny jeans aan doet met een oversized blouse, probeer en dan een taille riempje bij. Op deze manier draag je een enorme blouse, maar op een manier waar de taille nog goed zichtbaar is.

zalando.nl

Een andere super leuke manier om een oversized blouse combineren te dragen is met een knoop. Als je een leuke jeans aan hebt wil je niet dat deze onzichtbaar wordt door die grote blouse. Het staat er sexy als je dan gewoon je blouse opknoopt! Het is een handige manier en het staat ook nog eens leuk. Het is al helemaal leuk als deze blouse ook nog een leuk kleurtje heeft zoals roze. Hier mee val je extra op.

girlz.nl

Je kunt de oversized blouse combineren natuurlijk ook gewoon los dragen. Als de blouse een leuke vorm heeft is het zonde om dit te verstoppen. Een blouse kan bijvoorbeeld voor korter zijn dan achter. Dit is een leuk detail en dus zonde om te verstoppen. Met een blouse die dit heeft vallen je benen erg op. Als je er dan hakken bij aan trekt in combinatie met een super skinny jeans worden de ogen alleen nog maar op jou gericht. Het is al helemaal spannend om een oversized blouse combineren met een printje of een paar glittertjes te dragen.

Ik zou zeggen, probeer al deze oversized blouse combineren manieren uit!

No more articles