Oud roze pumps

Oud roze is een erg populaire kleur op dit moment. De kleur is dan ook weer veel te zien wanneer je eens goed gaat rondkijken in de winkels. Niet alleen onder de pumps is de kleur erg trending, maar ook onder de kleding en accessoires is de kleur erg in opkomst. Wanneer jij nog niet weet voor wat voor soort kleur je zal gaan zou ik je dan ook zeker de kleur oud roze willen aanraden!

Maar wat is oud roze nou precies voor kleur? De kleur oud roze, zoals de naam ook al zegt, lijkt erg veel op de kleur roze, maar is net iets anders. De kleur staat het mooist in combinatie met lichte kleuren zoals wit, maar kan ook goed gedragen worden bij zwart of donkerblauw. De kleur is makkelijk te combineren doordat het vrij neutraal is en er dus veel andere kleuren op kunnen worden gedragen. Pas wel op met andere kleuren roze! Wanneer jij roze kleding met oud roze pumps draagt heb je een grote kans dat deze kleuren bij elkaar gaan vloeken.

Deze pumps staan erg netjes en erg vrouwelijk. Ze zijn erg geschikt voor bijvoorbeeld een zakelijke bespreking of gewoon werk. Ze zijn namelijk absoluut niet aanstootgevend en staan ook niet erg feestelijk. Ik zou je ze dan ook niet echt aanraden om te dragen naar een nachtje stappen. Maar voor een nette gelegenheid zijn ze prima geschikt!

Deze pumps staan niet alleen erg leuk, ze zitten ook nog eens heerlijk! De pumps zijn dan ook een echte must have. De hak van deze pump is niet al te groot waardoor de pumps makkelijker lopen dan hele hoge hakken. Draag er een wit jurkje boven en je bent helemaal klaar voor deze zomer!

Deze pumps staan erg sierlijk. Ik zou je ze aanraden om te dragen naar een gelegenheid als bijvoorbeeld een bruiloft. Daar zijn deze pumps erg geschikt voor.

Wanneer ik een kleur zou moeten aanwijzen tot dé vrouwelijke kleur dan is het wel de kleur roze! Roze is echt onwijs vrolijk en ook nog eens helemaal in deze zomer! Ben jij dus nog op zoek naar een nieuw paar pumps, maar twijfel je nog tussen kleuren? Ga dan zeker voor de kleur roze!

Oud roze pumps zomer

Wanneer je hebt gekozen voor een kleur moet je alleen nog wel gaan kijken waar je die pumps vandaan haalt. Heel veel mensen denken dat pumps automatisch heel erg duur moeten zijn, maar dat hoeft helemaal niet! Je kan ook voor heel weinig geld al aan de leukste pumps komen, je moet alleen goed weten waar je moet zoeken.

Een tip die ik je daarbij wil meegeven is om een keertje in plaats van in de winkels te kijken eens op internet te gaan rond zoeken. Je zal versteld komen te staan van het grote aanbod pumps online. Het enige nadeel hieraan is dat je de pumps niet kan passen. Daarom is het verstandig ook altijd even te kijken hoe het zit met eventueel retourneren wanneer de pumps niet passen. Het is zonde wanneer jij er naderhand achterkomt dat jou pumps niet kunnen worden geruild wanneer ze niet passen. Dat moet je dus zien te voorkomen.

Draag roze niet in combinatie met andere roze kledingstukken. De kans dat deze kleuren roze met elkaar gaan vloeken is erg groot en dat zou natuurlijk erg zonde zijn. Ga daarom voor andere kleuren in combinatie met roze. Kleuren die ik je dan kan aanraden zijn geel en oranje. Je zou het misschien niet zo snel verwachten, maar deze kleuren staan erg leuk in combinatie met roze! Houd jij niet zoveel van kleding in kleurtjes dan kan je roze natuurlijk ook altijd nog goed combineren met zwart en wit.

Op zoek naar een nieuw paar pumps? Ga dan voor de kleur roze! Nu hoor ik je denken, roze? Waarom nou uitgerekend de kleur roze? Nou, roze komt weer helemaal in de mode! Waar het de afgelopen tijd eigenlijk alleen in combinatie met andere kleuren werd gedragen mag de kleur nu ook weer alleen gedragen worden! Roze staat niet langer meer alleen voor schattig, maar is helemaal hot geworden!

roze pump trend

Ga voor pumps met een hele hoge hak! Zo lijken jou benen langer en dunner en komt jou figuur beter tot zijn recht. Handig wanneer jij van plan bent kleding te dragen waarbij je veel van je lichaam laat zien, een kort jurkje bijvoorbeeld. Dan zijn hakken een echte uitkomst! Bovendien staan hakken erg sexy en elegant en zijn ze dus sowieso aan te raden.

Vooral voor feestjes zijn hakken een echte must. Ze geven je outfit een heuse boost! Kijk wel uit met andere kleuren roze wanneer jij voor roze pumps gaat. Je kan het beste geen kleding in het roze combineren met roze hakken, omdat de kleuren dan al vrij snel met elkaar gaan vloeken en dat ziet er niet erg mooi uit. Let hier dus altijd goed op!

Het beste kan je de kleur roze combineren met een neutrale kleur zoals een zwart of wit jurkje. Op deze manier zorg je ervoor dat je pumps lekker opvallen en een hoop blikken zullen trekken. Wil je toch graag kleding aan in een fel kleurtje en dat combineren met je roze hakken? Ga dan voor de kleur geel. Geel en roze is een veel gebruikte kleuren combinatie en staat erg zomers.

Koop je nieuwe pumps online! In de winkels winkelen is misschien wel een stuk leuker, maar online heb je over het algemeen een veel groter aanbod en kan jij dus veel specifieker en gerichter zoeken. Een groot voordeel dus. Ook bespaart het je een hoop tijd.

No more articles