& Other Stories opent in New York

Vandaag is de opening van & Other Stories. Misschien ken je het, misschien ook niet. Het is in ieder geval het zuster bedrijf van H&M.

Het Zweedse modeketen heeft haar deuren geopend in het New Yorkse Soho waar je een sneek preview kan vinden van de samenwerking tussen het label en bekende fashion bloggers Leandra Medine, fotograaf Nathalie Joos en zangeres Lykke Li. Zij hebben hun eigen lijnen mogen ontwerpen voor & Other Stories.

Het interieur van de nieuwe winkel is vrij Zweeds en Scandinavisch ingericht. We zien strak witte vloeren en muren. Qua kleding zien we veel designer inspired stukken terug. De kleuren, de prints en de ontwerpen zijn simpelere gemaakt, maar nog steeds heel fashionable. Het zal waarschijnlijk een H&M prijsje hebben, misschien iets duurder of misschien juist iets goedkoper. De exacte kledinglijnen en prijzen zijn nog niet bekend.

Vandaag is de grote opening om 12.00 uur voor het Amerikaanse publiek. & Other Stories heeft winkels zitten in Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italiƫ, Spanje, Amerika, Engeland en Zweden natuurlijk.

Deze Zweedse multinational zit wereldwijd met H&M, COS en nu ook & Other Stories. In Amerika is de H&M nog niet zo heel groot als in Europa. Toch zitten er alleen in Manhatten al 10 winkels van H&M.

No more articles