Oranje pumps

Jammer genoeg is Koninginnedag dit jaar alweer geweest, maar dat wil niet zeggen dat de kleur oranje niet meer gedragen worden! Het is altijd erg zonde dat de kleur met name die dag wordt gedragen en verder niet meer, want oranje is ook en hele mooie kleur om vaker gedragen te worden! De kleur is vrolijk, erg zomers en leuk te combineren.

Ook voor schoenen is de kleur oranje erg populair. Zo ook voor de pumps. Oranje pumps staan feestelijk en je kan ze goed dragen in de zomer. Kleuren waar je oranje goed mee kan combineren zijn bijvoorbeeld rood, wit, geel, zwart, maar ook kleuren als geel en bruin staan mooi in combinatie met oranje. Oranje pumps zijn dan ook zeker een must have voor elke vrouw die er graag fashionable bij wilt lopen!

Deze pumps zijn erg hoog en daarom niet voor iedereen weggelegd. Om op deze pumps te kunnen lopen, moet je al wel vaker op hakken hebben gelopen en geen moeite hebben met naaldhakken. Ondanks dat deze pumps wat lastiger lopen staan ze wel erg mooi. Je wordt er ook direct een stuk langer van en je benen lijken veel dunner. Welke vrouw wil dat nou niet? De hakken hebben stoere studs op de hak wat deze hakken erg stoer en sexy maakt.

Deze hakken zijn erg origineel en erg mooi. Ze geven jou een unieke uitstraling en met deze hakken kan je je dan ook perfect onderscheiden van de rest. Draag ze onder een lange dure witte jurk voor het beste resultaat. Op die manier komen de hakken het beste naar voren en dus ook beter tot hun recht.

Combineer oranje alleen nooit, maar dan ook echt nooit, met kleding in oranje tinten. De kans dat deze twee kleuren oranje dan met elkaar gaan vloeken is erg groot aangezien je oranje hebt in een heleboel verschillende tinten. Pas hier dus goed voor op!

Erg hip!

Jurkje erboven en jij bent er klaar voor!

weheartit.com

No more articles