Open hakken

Open pumps zijn helemaal hot dit seizoen! Je ziet ze weer veel in de mode bladen staan en ook op de reclames komen ze weer vaak voorbij. Dat is allemaal niet zomaar. Het is niet voor niets dat de open pump zo populair is. De reden hiervoor is dat de open pump extreem sexy en elegant staat. Daarom is de pump ook uitermate geschikt voor bijzondere gelegenheden als een gala of een bruiloft en zie je ze op dat soort gelegenheden ook vaak gedragen worden.

Maar open hakken kunnen ook gewoon voor de alledaagse momenten gebruikt worden. Wel is het dan belangrijk dat je weet hoe je ze moet combineren. Je komt vaak de meest rare combinaties met open hakken op straat tegen en dat is erg zonde. Want zo moeilijk hoeft het combineren van open hakken helemaal niet te zijn!

Het enige waar je vooral goed om moet denken is dat jou look niet ordinair is. Open pumps kunnen erg sexy staan, maar in combinatie met een kort rokje of een kort jurkje staan ze al vrij snel ordinair. En dat is natuurlijk niet wat jij wilt uitstralen. Houd hier dan ook altijd goed rekening mee. Het beste kan je een paar open hakken combineren met een lange skinny jeans. Ga voor een skinny jeans met scheuren en gaten. Deze zijn momenteel erg in de mode en op deze manier combineer jij stoer met sexy. Een combinatie die vaak erg goed aanslaat en erg leuk staat!

Ik zou jou willen aanraden te gaan voor een paar opvallende open hakken. Op die manier kan jij jezelf goed onderscheiden van de rest en lekker opvallen. Ga dus voor een mooie fel kleurtje zoals bijvoorbeeld fel roze! Op die manier weet jij zeker dat je aan aandacht niet tekort zal komen en een hoop blikken zal trekken.

Wist jij dat kleding winkels zoals de Zara en de Mango ook open hakken verkopen? Zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen.

weheartit.com

No more articles