online uitverkoop kleding

Online in de uitverkoop kopen

Kopen mannen in de uitverkoop? Letten ze wel op de leuke koopjes of vinden ze dat meer iets voor vrouwen?

Koopjes
Iets wat iedere ondernemer weet, is dat koopjes klanten lokken. Niets voor niets zie je regelmatig reclame waarbij 20,30 of meer percent korting aangeboden wordt. Dit roept een aantal vragen op.
1. Zien moderne mannen dit wel en zo ja, doen ze er ook iets mee?
2. Kan dit voor de New Men een extra reden zijn om te gaan shoppen?
3. Kijken ze wel eens online of er koopjes te vinden zijn?
4. Of vinden ze dit het domein van vrouwen?
Uiteraard ziet de moderne man kortingen, maar daarbij zal hij misschien minder snel geneigd zijn om naar kleding te kijken. Eerder maar die artikelen waar zijn interesse naar uit gaat, zoals games, sportartikelen en sportkleding, auto accessoires en elektronica. Voor de moderne vrouw geldt dan ook dat zij een antwoord op een heel andere vraag moet vinden. Namelijk, hoe zorg ik er voor dat mijn partner een van die New Men wordt en regelmatig online kijkt of er koopjes te vinden zijn, die zijn outfit ten goede komen?

Interesse wekken
In het bedrijfsleven geldt dat wie buiten de lijnen denkt een grotere kans op succes heeft. Pas dit eens toe op de New Men en al snel wordt duidelijk dat mannen van mode houden, dat ze graag goed gekleed gaan en dat ze, algemeen gesteld, een bloedhekel aan urenlang shoppen hebben. Het probleem is niet dat de moderne man een sloddervos is, die dag in dag uit in dezelfde kleren rondloopt. Het probleem is dat hij niet tegen zoeken, passen, weghangen, opnieuw zoeken enzovoorts kan. Het liefst zal hij een winkel binnen lopen, snel kiezen, passen en terug naar huis gaan. De oplossing ligt dus puur in de aanpak. Wie de New Men laat zien hoe gezellig shoppen zijn kan, wekt interesse om zo nu en dan eens naar een uitverkoop te kijken.

Online shoppen
Nodig de New Men uit om op zaterdagmiddag, na een heerlijke lunch, met een lekker drankje in de hand, op de bank plaats te nemen, de laptop of het tablet op schoot en de site van dit jaar geopend, eens een kijkje te nemen wat er alles te koop is. Laat hen zien hoe eenvoudig zij de uitverkoop vinden, kunnen gebruiken en de koopjes vervolgens snel kunnen afrekenen. Wedden dat de moderne man binnen het half uur kleding gekocht heeft bij de online uitverkoop?

Regelmaat
Ieder mens is een gewoontedier. Dat betekent dat de mens iets wat bevalt, goed voelt, gemak of winst oplevert, zal blijven herhalen. Wanneer New Men weten dat ze via de online uitverkoop leuke kleding kunnen verwerven tegen uiterst lage prijzen, dan zullen ze zo nu en dan eens surfen of er weer iets in de uitverkoop wordt aangeboden. Wie iedere maand een half uur online gaat om kleding te zoeken die in de online uitverkoop is, zal binnen een paar maanden de trotse bezitter zijn van een hele leuke, moderne, garderobe. En, ook dat leer je, niet zo maar goedkope kleding, maar koopjes van topmerken, die heerlijk voelen bij het dragen, die goed zitten en die je graag draagt. Kleding die positief opvalt en die regelmatig complimentjes oplevert. Regelmaat levert dus meer op dan geldelijke winst. De New Men vallen op een positieve wijze op en krijgen daardoor meer aandacht.

Nieuwste trends
Kleding is een artikel dat een snelle omlooptijd heeft. Ieder voorjaar is de zomermode al te koop en aan het begin van de herfst de winterkleding. Dit betekent dat er vaak al vroeg in het seizoen kleding in de uitverkoop komt. Een zachte winter of een natte zomer zorgen er voor dat kleding met korting aangeboden wordt. Dat geldt natuurlijk ook voor de online uitverkoop. Wie slim is, gebruikt die mogelijkheid om duurdere stukken met korting aan te schaffen en nog tijdens de zomer- of winterperiode te dragen. Zo kunnen New Men bij de tijd blijven en de nieuwste trends volgen, terwijl ze een leuke cent verdiend hebben.

Voordeel
Uiteraard kan een middag shoppen wel degelijk leuk zijn. Samen met de partner winkelen en na afloop ergens lekker gaan eten, levert een goed bestede dag op. Online shoppen heeft andere voordelen.
* Zo kunt u niet passen en hoeft dus ook niet in een rij voor de paskamer.
* Online is kleding vaak goedkoper.
* Kleding kan binnen 7 dagen teruggestuurd worden.
* Samen zoeken naar koopjes is eveneens heel gezellig.
* Het gaat allemaal veel sneller.
* Het kan altijd en overal. Dus, het levert een grote vrijheid op.
* De kans op een impulskoop, die achteraf tegenvalt is veel kleiner. Ook doordat het geretourneerd kan worden.

De online uitverkoop
Als er iets is wat de New Men van de vrouwen geleerd hebben, dan is het wel om bij een uitverkoop even langs de rekken te lopen. Of in het geval van de online uitverkoop even te bladeren. Want bij een uitverkoop is en geld te verdienen en, niet te vergeten, voor hetzelfde geld kun je meer kopen. New Men kiezen hun kleding zo, dat hij bij de aanwezige garderobe past. Of, en dat is een hele goede reden, om eens iets anders te dragen. Dankzij de online uitverkoop kan die tweede wens sneller en goedkoper in vervulling gaan. Gebruik de online uitverkoop vooral om van de geijkte paden af te wijken, om uzelf een nieuwe look aan te passen. Overleg met uw lief en verras vriend en vijand met een andere u dan die die ze al zolang kennen.

De mantel van de koning
Het kinderboek “De mantel van de koning” levert voor de moderne man veel stof tot nadenken op. Wie goed gekleed gaat, brengt het ver. Wie op zijn kleding let, valt in het oog. Wie verzorgd rond loopt, ziet nieuwe deuren open gaan. Zoals de mantel de koning kenmerkt, zo zal bij de tijdse kleding de New Men tonen. Door regelmatig gebruik te maken van de online uitverkoop van www.menofallnations.nl worden deze New Men zelf koningen. Ook als ze geen mantel kopen, maar een mooie pantalon, een shirt of bijpassende schoenen. Deze laatste zijn regelmatig in de online uitverkoop te vinden. Van heerlijk zittende mocassins en sneakers tot boots.

Trend?
Veel mensen zoeken naar de laatste trends als het om kleding gaat. Trends bepalen het modebeeld. Dat betekent echter niet dat u als New Men achter iedere trend aan zou moeten. Het betekent dat u de keuze hebt om een trend wel of niet te volgen. Het betekent ook dat u een eigen trend kunt creƫren. Want een trend is iets waar iemand mee begint en die vervolgens door andere gevolgd wordt. Start vanaf vandaag een eigen trend door iedere 3e maandagavond van de maand op zoek te gaan naar online uitverkoop in kleding. Wie weet hoeveel vrienden zullen volgen als ze beseffen dat dit voor u heel wat aan mooie kleding, aan aandacht en aan extra liefde van uw partner oplevert. Nog afgezien van het geld dat u er door kunt besparen, want tenslotte is dat misschien wel belangrijkste reden om de online uitverkoop te volgen.

 

No more articles