Onderbroeken lijn van Acne Studio’s

Het Zweedse merk Acne Studio’s komt uit met een nieuwe onderbroek lijn. De nieuwe onderbroeken collectie zal zijn voor mannen en voor vrouwen.

Voor de fans die hun loyaliteit tot in de eerste laag nemen kunnen binnenkort de nieuwe collectie van acne studio’s in eigen handen hebben. Gemaakt met behulp van super zacht Pima katoen, biedt het assortiment stijlen voor vrouwen en mannen. Voor de heren zijn er stijlen als boxers, slips, shorts en hoge taille slips. Voor de vrouwen is er maar keuze uit twee soorten stijlen, normaal op heuphoogte, of high-waisted. Ze houden zich vast aan een simpele, bijna anti-fashion, look met de kleuren zwart, legergroen, wit en een nude kleur. Wat natuurlijk typisch is voor het merk Acne.

Acne Studios kennen we natuurlijk van de mooie simpele kleding die zij ontwerpen. Zoals de mooie zwart leren jacks en glimmende bomberjacks in verschillende kleuren. We zien vaak celebrity’s in kleding van Acne. Kim Kardashian is meerdere malen gespot in één van die bomberjacks. De zangeres Lorde is ook wel eens gespot in de schoenen van Acne Studio’s.

Voor degenen die deze onderbroeken willen scoren; vanaf volgende maand zijn ze verkrijgbaar op de site van Acne en in de winkels.

No more articles