Olsen Twins sieradenlijn: AMKxSM

Mary Kate en Ashley Olsen hebben hun eigen sieradenlijn! Yesss! Wij zijn meer dan blij om weer eens een keer iets van hun te horen. Lees snel mee.

De Olsen Twins hebben meer dan genoeg laten zien wat voor invloed ze hebben in de retail handel en de fashion wereld. De twee Amerikaanse actrices hebben een vrij kleine CV aan films op hun naam staan, maar een grote verwachting in de fashion wereld. De samenwerking van de sieradenlijn is gegaan tussen de tweeling en het merk StyleMint Studio Series. Dit is de vierde samenwerking tussen de twee partijen.

De collectie heet AMKxSM en bestaat, natuurlijk, uit sieraden en accessoires. De door de Olsen ontworpen sieraden zijn samengesteld door minimale en fijne stukken waarvan de prijs voor zich spreekt. Het is een zeer betaalbare lijn. De collectie is super chique en past overal bij. Ze hebben het zo ontworpen dat de inspiratie van de overgang van dag naar nacht. Zo kan je de stukken dus ook dragen. Ze zijn casual voor overdag en super chique en classy voor de nacht. De tweeling heeft natuurlijk ook de nieuwe trends op het gebied van sieraden erin verwerkt: de necklace layering trend.

De collectie  is verkrijgbaar vanaf 1 november in de shop van StyleMint Studio Series.

No more articles