Olivia Wilde nieuwe gezicht H&M Concious Collection

Gister is bekend gemaakt dat Olivia Wilde het gezicht is van de nieuwe H&M Conscious Collection. Olivia zal stralen in de nieuwe en exlcusieve campagne voor deze collectie.

De actrice en newly mom heeft een spannend jaar voor de boeg staan.  Ze staat al bekend om haar toewijding aan mensenrechten en gelijkenissen, dus dit zal haar alleen maar meer helpen. Voor de duurzame collectie van H&M is ze het perfecte gezicht en tevens voorbeeld voor de campagne. Ze laat weten dat ze trots is op de duurzame en exclusieve collectie die H&M elke keer opnieuw weer weet te verkopen en op de weet te brengen.

Hoe zal de collectie er dit jaar uitzien? Wat is de inspiratiebron geweest? Er gaan geruchten dat de collectie gebaseerd is op prints en motieven uit Afrika, Azië en India. Deze clash van culturen en prints zal een knaller worden en een ware hit in de collectie series. De collectie barst dan ook van de details en kwaliteit. Olivia zal deze collectie dan ook helemaal haar eigen maken in de campagne. Als fashionista weet ze hoe ze bepaalde items het best kan combineren en hoe ze goed naar voor kan brengen is ook iets waar ze een ster in is.

De H&M Conscious Collection is verkrijgbaar vanaf 16 april 2015 in ongeveer 200 H&M winkels wereldwijd.

 

No more articles