Olivia Palermo voor The Edit

Het gebeurt maar zelden dat actrices uit een reality soap het echt ver schoppen in de modewereld. Olivia Palermo is hier een uitzondering van. Ze was te zien in de MTV tv-serie The City en heeft een eigen fashionblog. Oliva Palermo heeft voor Diane von Furstenberg en voor ELLE gewerkt, en is daarmee allang geen onbekende meer in de mode.

Olivia Palermo draagt op Audrey Hepburn ge├»nspireerde kleding en make-up voor de laatste cover van The Edit. De fashionblogger draagt kleding met een 1960’s look, en ook het haar en de make-up zijn in deze stijl. Haar haar is opgestoken in een opvallende knot met twee lagen. De kledingstukken die Olivia Palermo draagt zijn items uit de herfstcollecties van onder andere Gucci en Valentino. Op een van de foto’s draagt Olivia een blouse onder een jurkje. Twee winters geleden was de blouse onder een jurk of trui heel populair, en ook nu mag het dus weer!

Olivia Palermo is ook geïnterviewd voor The Edit. In dit interview laat ze weten dat ze nu erg druk bezig is met haar blog, maar dat ze in de toekomst dolgraag haar eigen kledinglabel zou willen hebben.

Bekijk de foto’s van Olivia Palermo hieronder en ga voor het gehele interview naar deze website.

 

No more articles