Olcay Gulsen: ”Ik had iemand die zag er echt uit als een stripper”

Olcay Gulsen, de powervrouw achter het merk Supertrash, zal binnenkort te zien zijn in het engelse tv programma ‘Ultimate Shopper’ als gast-jurylid. Olcay heeft eerder mee gedaan aan programma ‘The Face’, hier bleek al dat ze erg kritisch is.

In het engelse tv programma zal ze haar eigen mening geven over de outfits van meiden die zichzelf als fashionista’s beschouwen. Zo verteld Olcay in RTL Boulevard dat sommige deelnemers totaal niet begrijpen wat fashion is. ‘Ik had iemand die zag er echt uit als een stripper. Ze had echt zulke tieten’. Dit kon de kandidate niet waardeerde en gaf Olcay een snauw terug. ‘Wie dacht ik nou dat ik was en ik zag er zelf niet uit’.

Aanstaande woensdag kunnen we Olcay zien in het programma, om 21.00 op TLC. Wij gaan zeker kijken, jij ook?

No more articles