North West; jongste fashionista

North West, we horen de laatste tijd erg veel over haar. Lijkt me ook best logisch met twee superberoemde ouders. North is waarschijnlijk de jongste fashionista van deze tijd.

Kim en Kanye bedachten dat het wel erg leuk zou zijn om hun dochter North mee te nemen naar een modeshow van Balenciaga in Parijs. Toen ik 14 maanden oud was zagen mijn dagen er nou niet bepaald zo uit. Ze zat front row op de schoot van haar mama Kim. Ze droeg een zwarte outfit waaronder zwarte Timberlands een rokje van leer en een Yeezus shirt. Even later werd ze ook nog gespot met een eigen Yves Saint Laurent tasje van $1500.

Is het niet wat overdreven om je kind van 14 maanden mee te slepen naar een modeshow? Er gaan geruchten dat Kim en Kanye dit hebben gedaan omdat ze slechte reacties kregen toen ze vorige Fashion Week zijn weggegaan zonder Nori. Misschien proberen ze op deze manier te laten zien dat ze wel tijd doorbrengen met hun dochtertje.

We zijn wel van mening dat ze er met z’n drietjes geweldig uitzagen. Misschien waren de ogen meer op hun gericht dan op de nieuwe looks van Balenciaga. Wij zijn benieuwd of we North binnenkort weer ergens zullen spotten bij een modeshow.

No more articles