noorse kleding

De winter komt het weer aan. Niet alleen de vrouwen zijn dan lang op zoek naar de perfecte winter kleding, de mannen ook. Deze winter is het perfect warme winter kledingstuk voor mannen makkelijk te vinden. Ik heb het hier over de Noorse trui. De Noorse trui is super warm, vrolijk en de meeste vrouwen vinden het erg stoer staan bij mannen. Wat wil je nou nog meer? De truien zijn makkelijk verkrijgbaar. Je kunt ze namelijk in veel winkels vinden maar natuurlijk ook via het internet. Er zijn erg veel soorten Noorse truien waardoor het misschien moeilijk kiezen is. Wat ook erg grappig is, is dat als je eenmaal een Noorse trui hebt gehad je niet meer anders wil. Veel mannen die Noorse tuien bezitten zijn dan ook verslaafd aan hun warme winter kledingstuk. De meeste Noorse truien hebben een warme kraag met een ritsje tot op de borst. De patroontjes van de Noorse truien zijn altijd anders.

Het merk Noorse Kroon heeft ook erg veel lekkere warme Noorse truien. Ze zijn via het internet te koop en ze hebben een breed assortiment. Het is ook erg handig dat ze geen verzendkosten rekenen. Dit merk heeft vooral truien met een kraag en een ritsje. De truien hebben allemaal een ander patroon en een andere kleur. De kleuren die vooral gebruikt worden zijn wit, blauw, zwart, grijs en rood. Veel van de truien die Noorse Kroon verkoopt zijn ook nog waterafstotend. Dit is erg handig voor in de sneeuw. Veel van de truien van Noorse Kroon zijn dan ook bedoeld voor de wintersport. De prijzen van deze truien liggen dan ook al snel boven de 200 tot 300 euro.

noorsekroon.com

De H&M heeft deze herfst een paar tuien die veel weg hebben van echt Noorse tuien. Ze hebben een leuk printje in de kleuren rood, blauw en wit. Deze truien hebben geen kraagje met een ritsje maar een gewone ronde hals. Dit is voor mannen die het erg snel warm hebben erg handig. Op deze manier kun je toch een leuke Noorse trui dragen zonder opvliegers te krijgen. De trui is vergeleken met andere Noorse truien niet duur, de prijs ligt rond de 24,95. De reden hiervan is omdat het niet 100% wol is en omdat de trui lijkt op een echte Noorse trui. Het is dus geen waterafstotende, super warme toptrui. Maar zeg zelf, deze trui is ook super leuk!

hm.com

No more articles