Nicki Minaj en Lana Del Rey voor Vogue L’Uomo

Vogue Italie brengt de komende maand niet één covergirl naar voor, nee, twee maar liefst! Dit doen tijdschriften wel vaker en nemen soms wel meerdere mensen voor één cover. Zo ook dus Vogue Italia L’Uomo. Zij hebben voor hun oktober The Music Issue niemand minder dan Nicki Minaj en Lana Del Rey op de cover staan.

Deze maand staan Nikci Minaj en Lana Del Rey op de cover van L’Uomo. Het is het muziek issue van het jaar en hebben twee geweldig goede mensen hiervoor uitgekozen. De shoot van Nicki is gedaan door Francesco Carrozzini, die volgens MTV ook de muziek video voor Beyoncé’s ”Jealous” heeft geschoten. Tijdens de shoot draagt Nicki mannenmode en tilt naar een geheel nieuw niveau met haar zwarte bob die haar fantastisch staat. She looks like a Boss!

Lana aan de andere kant staat er niet minder op. Lana’s Ultraviolence debuteerde in juni dit jaar. Hier hoorde ook drie muziek video’s erbij. Ze heeft tot nu toe nog weinig hits gehad, alleen de echte fans kennen meer nummers van haar. Ook haar shoot is door Francesco Carrozzini gedaan. De Italiaanse mannen editie van Vogue had lang een zwakte voor top artiesten en het oktober issue is geen uitzondering. Lana houdt een goed oog open voor de toekomst. Zou graag meer willen doen aan positieve boodschappen. Ze wilt meer haar dromen gaan volgens, meer haar passies realiseren. Nooit opgeven en nooit ergens onder lijden. Als we doen wat we leuk vinden, ook al falen we er soms in, is het leven een stuk mooier, fijner en beter. Niet alleen over het leven, maar ook over over onszelf.

No more articles