Night Musthave: Zwarte Kanten BH van COS

Iedere dag om 21:00 uur zet Fashion Insider een Night Musthave online. Today’s Night Musthave is een klassieker die alle vrouwen in hun kast moeten hebben: de zwarte kanten bh. De zwarte kanten bh lijkt de afgelopen maanden een trend te zijn geworden. Ze werden gespot op meerdere blogs, instagram-accounts en zelfs op straat. Don’t worry, ze werden wel onder een blouse gespot.

Het lijkt simpel om een zwarte kanten bh te vinden, maar het kan een hele zoektocht zijn om de perfecte zwarte kanten bh te vinden. Hij moet delicate en feminine zijn, maar ook comfortabel. Blogster Yara Michels van This Chick’s Got Style weidde er een heel artikel aan op haar blog, waarin ze haar twaalf favorieten op een rijtje zette.

Deze zwarte kanten bh van COS is een perfect catch. Hij is subtiel, sexy en comfortabel. Draag hem met een loose tanktop voor een casual, yet sexy look. Je kunt hem ook met een witte blouse combineren, zoals blogster Camille Charriere van Camille Over the Rainbow. Laat je blouse een klein beetje open, zodat je lace bra er bovenuit komt.

Wat vind jij van deze trend? Durf jij een beetje kant te showen?

De COS bh is hier verkrijgbaar voor 19 pond.

www.camilleovertherainbow.com

Cos. £ 19,00

No more articles