Night musthave: zomers floral printed jurkje van Mango

Iedere dag om 21:00 uur zet Fashion Insider een Night Musthave online. Today’s Night Musthave is een fleurige toevoeging aan je summer wardrobe.

Ben jij al begonnen met shoppen voor je zomergarderobe? Het wordt steeds lekkerder weer, waardoor wij steeds meer zin krijgen om nieuwe items aan te schaffen. Wij zagen in de collecties van modeketens zoals H&M, Zara en Mango heel wat fashion items voorbijkomen die we aan onze garderobe willen toevoegen. Dit zomerse jurkje van de Mango is er één van.

Dit zomerse jurkje met floral print van de Mango is een perfect item voor de zomer. Het asymmetrische jurkje heeft een prachtige print met roze en rode bloemetjes. Door de fleurige kleuren krijgen we spontaan zin in de zomer.

Draag het item deze zomer met een paar bruine leren sandaaltjes en je bent ready. Het opvallende jurkje heeft geen accessoires nodig. Deze musthave is perfect voor een dagje naar het strand, maar staat ook heel mooi met een paar high heels tijdens een fancy dinner of een tuinfeestje.

Het jurkje van de Mango is online verkrijgbaar en bij de Mango winkels.

Zara. € 29,99.

 

 

 

 

No more articles