Night musthave: witte tuinbroek van Topshop

Tuinbroeken zijn hot, hot, hot deze zomer. Yup, that’s right. De tuinbroek is weer helemaal terug van weggeweest. We zien de tuinbroeken in de zomercollecties van modemerken zoals Zara en Topshop verschijnen. We spotten bloggers en it-girls in de tuinbroek. We kunnen er niet langer omheen: de tuinbroek is back!

We zien veel denim tuinbroeken voorbijkomen. Wil jij liever iets anders hebben? Dan is deze musthave iets voor jou. Wij zagen namelijk een awesome witte tuinbroek voorbijkomen bij Topshop. De tuinbroek heeft een simpel model en lange broekspijpen. De broek is volledig gemaakt van katoen, waardoor hij lekker luchtig is. Perfect voor de zomer! We spotten Alexa Chung al in een witte tuinbroek. En als zij het draagt, móet je er een hebben.

Combineer de tuinbroek met een simpele witte mouwloze top en een paar sandaaltjes. Als het wat frisser is draag je een witte blouse met lange mouwen onder de tuinbroek, net als Alexa Chung. Love it!

De broek is online verkrijgbaar bij Topshop. Wij voorspellen dat deze tuinbroek razend populair gaat worden, dus bestel hem snel voordat hij straks voor je neus weggekaapt wordt.

Wat vind jij van deze musthave?

Topshop. € 64,00.

 

 

 

 

No more articles