Night musthave: witte skinny jeans van Zara

Iedere dag om 21:00 uur zet Fashion Insider een Night Musthave online. Deze Night Musthave maakt een eind aan de zoektocht naar de perfecte broek. Finally.

De zoektocht naar de perfecte skinny jeans. Veel vrouwen weten hoe rampzalig dit kan zijn. Hij moet strak zitten, maar niet te strak. En na een wasbeurtje moet hij natuurlijk nog steeds strak zitten. Dit is bij veel broeken helaas niet het geval.

De Zara heeft gelukkig vaak broeken in haar collectie die mooi zijn en mooi blijven. Op de redactie dragen we graag de broeken van de Zara. Onlangs kocht één van de editors een skinny jeans bij de Zara. Deze skinny jeans zijn een aanrader voor alle vrouwen die nog steeds op zoek zijn naar een perfect fit.

De broek van de Zara voelt als een tweede huidje. Hij zit lekker strak, maar je kunt je nog wel normaal bewegen. Als je eenmaal deze broek aan hebt, wil je niks anders meer. Nog een voordeel: de broek kost maar € 25,95.

Ga deze zomer voor een witte skinny jeans. Perfect te combineren als je voor een all white look gaat, maar ook super leuk met een zwarte top en een biker jack.

Bestel de broek nu hier of ga naar de winkel.

Zara. € 25,95.

 

 

 

 

No more articles