Night Musthave: shirtdress ASOS

e shirtdress is de nieuwe trend voor deze zomer. Het is eigenlijk gewoon een lang T-shirt die je als jurk kan dragen, de naam zeg het eigenlijk al. We are loving this trend! Waarom? Het is een super comfortabel item voor de zomer en het ziet ter tegelijkertijd ook nog is fabulous uit. Wat wil je nog meer?

De shirtdress is zo comfy door de wijde pas maat en de luchtige stof van een T-shirt. We zien de trend langzaam opkomen en een aantal winkels hebben al wat juweeltjes van shirtdressen hangen. Zo hebben we pas geschreven over een beauty van een shirtdress van de Bershka en nu hebben we deze gevonden bij de ASOS online.

Deze shirtdress van de ASOS heeft een beetje een military look. Dit item oogt dus erg stoer, maar je kan het op verschillende manieren combineren en verschillende looks creëren hierdoor. Je kan gemakkelijk hakken hieronder dragen om toch iets meer sexappeal uit te stralen, maar sneakers staan er net zo tof onder! De shirtdress zelf heeft niet veel meer nodig. Je zou er nog een statement ketting op kunnen dragen maar het hoeft niet perse. Shop dit juweeltje nu bij de ASOS!

Asos €56,34

No more articles