Night musthave: mouwloze trenchcoat van H&M

Iedere dag om 21:00 uur zet Fashion Insider een Night Musthave online. Deze Night Musthave is een twist op de klassieke trenchcoat.

De klassieke trenchcoat is een musthave jas die door veel vrouwen gedragen wordt. De trenchcoat geeft je outfit een classy touch. In het voorjaar en tijdens de zomer kan het soms echter net iets te warm zijn om een trenchcoat te dragen. Voor die dagen is deze shop suggestion ideaal.

De mouwloze trenchcoat is een variant op de klassieke trenchcoat en een perfect item voor warmere dagen. De mouwloze jas geeft je outfit nog steeds een klassieke uitstraling, maar kan makkelijker gedragen worden in de zomer.

De mouwloze trenchcoat van de H&M heeft een lichte structuur. De jas heeft het model van een trenchcoat met een strikband in de taille en een split aan de achterkant. De jas is opgefleurd met gedrapeerde revers aan de voorkant.

De jas heeft geen sluiting. Je kunt hem alleen vastmaken met de strik.

Combineer de mouwloze trenchcoat met een witte mouwloze top, een strakke skinny jeans en sandaaltjes voor een casual, yet chic look. Tijdens een fancy dinner of feestje draag je de mouwloze trenchcoat over een zwart mouwloos jurkje. High heels eronder en je outfit is helemaal af.

De mouwloze trenchcoat is online verkrijgbaar en in de H&M winkel.

Wat vind jij van deze musthave?

H&M. € 39,95.

 

 

 

 

No more articles