Night Musthave: lange rok van crinklekwaliteit van de H&M

Ben jij nou nog op zoek naar een te gekke rok? Ben jij niet zo fan van die mini skirts? Of zoek jij nog iets vrolijks voor een bepaalde gelegenheid? Dan hebben wij de ideale item voor je gevonden!

We hebben het hier over de lange rok die tot over je knieën valt. We hebben dit juweeltje al vaker voorbij zien komen in verschillende winkels en webshops dus we kunnen hier spreken van een musthave voor de lente en zomer. Vorig jaar zagen we vooral maxi rokken, maar nu zien we toch iets kortere rokken voorbij komen. Wij van de redactie zijn er in ieder geval blij mee. Zo krijg onze enkels ook weer wat zonlicht.

De lange rok is gemakkelijk te combineren met verschillende items en staat beeldig op een heerlijke zomerdag. De rok is heel speels, maar als je hem combineert met een nette top of shirt maakt het je al een stuk vrouwelijker. Het ligt er natuurlijk ook aan voor wat voor kleur je gaat. De rode rok gecombineerd met het roze shirt is natuurlijk heerlijk speels, maar de beige rok is alweer een stuk vrouwelijker. Ben jij nou ook fan geworden van deze rok kijk dan snel even bij de H&M of op de webshop!

 

H&M rok €29,95

H&M rok €29,95

H&M rok €29,95

No more articles