Night musthave: korte jumpsuit met lovertjes van Zara

Iedere dag om 21:00 uur zet Fashion Insider een Night Musthave online. Met de Night Musthave van vandaag steel je de show.

Ben jij nog steeds op zoek naar dat perfecte item voor a night out on the town? Stop met zoeken. Wij hebben wellicht het perfecte item voor jou gevonden.

Nachtenlang dansen in jurkjes kan soms best ongemakkelijk zijn, als je jurkje bijvoorbeeld net te kort is of net te strak zit. Dit item voorkomt alle awkwardness.

Wij vonden in de collectie van de Zara een korte jumpsuit die ideaal is voor een avondje uit. Een jumpsuit is een stuk comfortabeler dan een jurkje, want je kunt je er lekker in bewegen zonder bang te zijn dat je rokje omhoog vliegt. Dance the night away.

Het jurkje heeft ook nog eens geweldige sparkling lovertjes, waarmee je zeker ieders aandacht trekt. De jumpsuit heeft een kort broekje, dus je hoeft niet bang te zijn dat je het te warm zal hebben.

Combineer de jumpsuit met een zwarte panty, zwarte leren enkellaarjes en een clutch om het af te maken. Op zwoele zomeravonden draag je de jumpsuit met zwarte flatjes.

Ready to party? De jumpsuit is online verkrijgbaar en in de Zara winkels.

Zara. € 49,95.

 

 

 

 

No more articles