Night Musthave: De bodysuit van Forever 21

Staat er een avondje uit gepland vanavond? Wat dacht je van een bodysuit? Een sexy, maar toch elegant item die je gemakkelijk kan combineren met de rest van je outfit. Doe er een paar pumps of stoere laarsjes onder met een leren broek and you are ready to go!

De bodysuit is een item dat de ene keer wel heel erg in is en het volgende moment weer hartstikke uit. Op dit moment spotten we de bodysuits weer in verschillende winkels en webshops, dus de bodysuit is weer back in action! De bodysuit is zo ontworpen dat je torso en je kruis bedekt. Waar de twee stoffen samen komen zitten vaak knoopjes zoals in een baby’s rompertje. Zo kan je hem gemakkelijk vast en los maken als je even een pit stop moet maken.

De bodysuit komt in vele kleuren, prints en soms met korte of met lange mouwen. De meest hotte bodysuit op dit moment is die met doorzichtig gaas, wat natuurlijk helemaal sexy is voor een avondje stappen. Hebben we je al over gehaald op dit item aan te schaffen, kijk dan eerst even naar de bodysuits die wij voor je hebben uitgekozen. Be sexy!

Forever 21 €8,75

Forever 21 €13,75

Forever 21 €13,75

Forever 21 €15,75

Forever 21 €15,75

 

No more articles