Night Musthave: Sexy bodycon jurk van River Island

River Island en sexy gaan maar al te goed samen. De bekende bodycon jurken van River zijn dan ook een pracht item. Deze jurken zijn geschikt voor het feestje van je nichtje tot het huwelijk van je tante.

De bodycon jurk heet zo, omdat het een jurk is die strak om je lichaam heen zit als een ware cocon, bodycon. De jurken zijn vaak van soepel materiaal, zodat het gemakkelijk is voor elke vorm die je lichaam ook heeft. Ben jij nou slank of wat voller iedereen kan de bodycon jurk aan. Dit item van River Island loopt dan ook als een trein. River staat dan ook bekend om zijn grafische prints en bij de jurken is het dan ook niet anders.

De bodycon jurk kan gemakkelijk gecombineerd worden. Wil je voor een wat stoerdere look gaan, combineer de jurk dan met je leren jackje en stoere boots eronder. Ga je toch naar een wat nettere gelegenheid, combineer je jurk dan met een blazer of natuurlijk niks en knal er wat sexy pumps onder. Makkelijker kunnen we je het niet maken! Ga dus snel naar je dichtstbijzijnde River Island en koop deze smoking dress voor een ideale Night out.

 

River Island €43,-

River Island €65,-

River Island€33,-

River Island €37,-

River Island €30,-

No more articles