Nieuwste sieraden trends

Heb jij altijd al een tatoeage gewild, maar durf je het eigenlijk toch niet aan om iets op je huid aan te brengen wat er voor de rest van je leven blijft zitten? Of ben je bang dat je sieraden worden gestolen? Dan hebben we hier iets heel erg leuks voor jou!

Nomads-life is een merk dat sieraden aanbiedt in de vorm van een tijdelijke tatoeage. De tattoo’s zijn zilver en goud van kleur en hebben een boho look. Het motto van dit merk: ‘Especially for traveling, no danger of losing your jewelry or being robbed’. Tja, wie denkt daar over na?!

De tattoo’s worden geleverd op een wit vel en een gebruiksaanwijzing. Het is heel erg makkelijk aan te brengen. Je verwijdert het folie van de tattoo. Je plaatst de tattoo op een schone en droge huid plaatsen, waarna je het nat maakt met een sponsje of een doekje. Verwijder het papier na 30 seconden en je bent klaar!┬áDe tattoo blijft 4 tot 6 dagen zitten en als je het na een paar dagen al beu bent, kun je het verwijderen met olie! Je kunt dus iedere dag weer andere leuke creaties maken! Shop jouw ‘nomads tats’ op www.nomads-life.nl

Wij vinden dit een super leuk en vernieuwend concept. Wat vinden jullie ervan?
P.S. Het is niet alleen leuk voor vrouwen!

No more articles