nieuwste mode mannen

Wat u vandaag weer eens aan zult trekken, behoort vermoedelijk tot een van de grotere dagelijkse vraagstukken. U wilt graag makkelijk en snel een keuze kunnen maken, niet te lang hoeven twijfelen, maar wel een modieuze en moderne outfit uit de kast kunnen toveren. Gelukkig hebben wij bij dit jaar een collectie die volledig aansluit bij de laatste trends voor een betaalbare prijs zodat u uw garderobe met regelmaat van nieuwe items kunt voorzien. Van gedistingeerde en chique truien in donkere en klassieke kleuren tot aan vrolijke shirts in zomerse en frisse pasteltinten; onze artikelen zijn van hoge en luxueuze kwaliteit en kennen een zeer goede pasvorm. Voor iedere moderne en modebewuste man hebben wij iets dat volledig bij zijn wensen aan zal sluiten. Niet alleen voor een goedgeklede look kunt u bij ons terecht; ook voor de avontuurlijke en stoere man hebben wij een stijlvolle collectie die volledig volgens de nieuwste trends vervaardigd zijn.

Maar, wat houdt die laatste trend precies in? Hoe kleedt u zich naar dit hedendaagse modebeeld? 2016 Is het jaar van het contrast. U mag dit jaar spelen met verscheidene kleuraccenten waarbij ook het combineren van stijlen geen ongewone zaak is. De hoofdkleuren van de trend zijn simpelweg de natuurlijke tinten; donkergroen, bruin, van beige tot chocola, donkerblauw, grijs, van licht tot antraciet, en bordeauxrood. De felle en zomerse kleuren zijn ook in zekere zin aanwezig, maar vindt u meer terug in de accenten en in de detailafwerking. Zo kunt u een donkergrijze jas met lichtblauwe elleboogstukken tegenkomen, een donkerblauwe trui met een lichtbeige kraag aantreffen of stuiten op een bordeauxrode trui met een lichtgrijs borstzakje. De rustige en klassieke kleuren krijgen een moderne afwerking door de frisse en felle kleuraccenten, maar behouden hun verfijnde uitstraling. De contrasterende elementen worden namelijk niet al te opzichtig toegevoegd; het blijft bij geraffineerde details. Mochten de aanwezige kleurdetails nog niet van te voren verwerkt zijn, dan kunt u dit uiteraard ook zelf toevoegen. Denkt u namelijk maar eens aan een felle stropdas, een sjaal met een printje of andere accessoires. Zolang u speelse contrasten creëert, heeft u de trend van 2016 volledig begrepen.

 

Met de moderne en stijlvolle collectie van dit jaar kunt u het hedendaagse modebeeld uitstekend voorzetten. Maar, wat kunt u beter wel en vooral niet met elkaar combineren? Wanneer u veelal egale en klassieke kleuren in uw kast heeft liggen of nieuw heeft aanschaft, heeft u al een uitstekende modieuze basis gelegd. Om verzekerd te zijn van een frisse en moderne garderobe, heeft onze collectie alle kleuren die geheel aansluiten bij deze trend. Maar, wat kunt u beter niet doen? Wanneer slaat u de modeplank mis? Moment dat u te veel opzichtige prints of alleen maar felle kleuren met elkaar combineert, maakt het een te druk en chaotisch geheel; hiermee verdwijnt de focus op de geraffineerde detailafwerking. Deze trend staat juist bekend om zijn kleine contrasterende kleurelementen waarbij de eenvoud haar charme aan het geheel geeft. Maakt u de look veel te aanwezig, dan verliest het haar kracht en zal de outfit eerder tegen u werken. Ondanks ons grote aanbod aan chique tinten en moderne prints, willen wij u wel graag het advies meegeven rekening te houden met het feit dat niet iedere kleur even voordelig voor u werkt. Sommigen zouden u ongewenst bleek kunnen maken of valt niet goed samen met uw haar- en huidskleur. Kiest u voor de kleuren die wel goed bij u passen, dan kunt u van uzelf een moderne en stijlvolle verschijning maken. Door zijn eenvoudige opzet is het een gemakkelijk toe te passen trend voor iedere man en zijn kledingstijl.

Houdt u wel van een speelse en vrijblijvende stijl? Dan is het spelen met kleuren en contrasten vast geen onbekende zaak voor u. De strenge kledingregels, zoals bij gekleed, zijn hier minder van toepassing; het mag immers wat losser. BIJ dit jaar hebben wij een groot aanbod aan polo’s en shirts met diverse prints en grafische teksten die perfect aansluiten bij deze stijl. Draagt u een lichtgroen of lichtroze shirt eens met onze moderne en stijlvolle donkerblauwe chino; u speelt hier met het contrast, de trend van dit jaar, en krijgt hiermee een modieuze en verfrissende uitstraling. Gaat u naar een terrasje of andere vrijblijvende gelegenheid, kijkt u dan eens bij ons aanbod aan truien met zomerse pasteltinten. Deze vrolijke kleuren zijn wat speelser dan de donkere tinten en passen beter bij de vrijblijvende stijl. Qua schoen zullen veel mannen denken aan het type sneaker; om het vooralsnog wat meer verrassend te houden, kunt u juist ook kiezen voor een klassiek derbymodel.

Om verder in te haken op het klassiek, kan het natuurlijk ook zo zijn dat uw voorkeur uitgaat naar een chique en gedistingeerde kledingstijl. Om goedgekleed en modieus voor de dag te komen, hebben wij een groot scala aan truien en overhemden in klassieke of juist zomerse kleuren. U kunt de trend van het contrast op verscheidene manieren toepassen. Kiest u voor een donkere bovenkant, zoals donkergroen, dan kunt u dit goed combineren met een zandkleurige of lichtgrijze broek. Een lichte bovenkant, zoals lichtblauw of koraalrood, kunt u mooi samenbrengen met een diep donkerblauwe broek. Is uw outfit qua kleur vrij egaal en liggen de, bijvoorbeeld donkere, gekozen kleuren dicht bij elkaar, combineert u dit dan met een van onze zomerse overhemden. Gedistingeerd staat gelijk aan ‘chique eenvoud’, dus te veel opzichtige prints passen minder goed bij deze stijl. Dit alles in combinatie met onze doorgestikte jassen, maken van u een moderne en uiterst stijlvolle verschijning.

 

U houdt wel van de verfijnde en chique stijl, maar wel met een knipoog naar het speelse en jeugdige; ook dit is een vorm van contrast en kent verschillende vormen. Onze overhemden van dit jaar zijn voorzien van eigentijdse prints; van klassieke ruitjes tot het wat meer gewaagde bloemenmotief. Deze kunt u goed combineren met een jasje in diverse kleuren om het tot een gekleed geheel te maken. Bent u wat minder van de overhemden en gaat uw voorkeur meer uit naar shirtjes? Dan kunt u ook hier een speels contrast uit voort laten komen. Een klassieke kleur chino met een jasje, bijvoorbeeld donkerblauw, samengebracht met een koraalrood of lichtgroen shirt, brengen de stijlen van speels en gedistingeerd op een modieuze wijze samen; ook hier zorgt een derbyschoen voor een zeer geraffineerde afwerking van de look. Is het te warm voor een jasje, dan kunt u ook alleen het overhemd, shirt of de trui met de stijlvolle chino combineren.

Draagt u graag warme kabeltruien en houdt u van de buitenlucht? Dan bent u vast content met de avontuurlijke stijl. Onze collectie van dit jaar heeft ook dit jaar weer stoere doch chique wintertruien in klassieke kleuren met grove texturen. Bij verscheidene truien zijn er zelfs patronen in verwerkt en staan daarmee gelijk aan de laatste trend waar het, zoals u inmiddels begrepen hebt, draait om het contrast. Vanwege zijn winterse uitstraling zijn de kleuren dan ook geïnspireerd op de tinten uit de natuur. Zo ziet u veel donkergroen, bordeauxrood, donkerblauw, grijs en bruin in deze stijl voorkomen die het robuuste karakter van de natuur goed weergeven. Combineert u deze truien en vesten eens met onze chino’s in diverse kleuren. Een zandkleurige broek in samenstelling met een bordeauxrode trui of een grijze broek met een donkerblauw vest. Draagt u daaronder een lichtgekleurd overhemd, dan is ook deze avontuurlijke stijl geheel naar de laatste trend. Om deze look volledig af te maken, kunt u de stoere kabeltruien en tijdloze chino’s combineren met onze moderne en warme bodywarmers of stijlvolle doorgestikte jassen in diverse chique kleuren.

 

Zoals u misschien al heeft vernomen, beschikken niet alle kledingstukken over contrasterende kleuraccenten. Dat wil niet zeggen dat u hiermee uit te toon valt; integendeel. Zelf kunt u ook elementen toevoegen om uw outfit eigentijds, modieus, stijlvol en echt van dit jaar te maken. Draagt u donkere en klassieke kleuren aan de bovenkant, dan maakt u de outfit wat frisser door lichte en felle kleuren toe te voegen; denkt u hierbij eens aan sjaaltjes met diverse prints of aan stropdassen in de zomerse kleuren. Het kan ook zijn dat u juist de lichtere kleuren aan de bovenkant draagt; in dat geval draait u het proces gewoon om. Zo is bijvoorbeeld een donkerblauw sjaaltje op een lichtbeige trui een zeer goede optie. Het is eigenlijk een zeer gemakkelijk toe te passen trend warme de charme zich in de eenvoud weet te verschuilen. Met de collectie van dit jaar heeft u een zeer goede basis en bent u verzekerd van een geraffineerd en modieus 2016.

U hoeft geen lange uren te spenderen aan uw zoektocht naar moderne en stijlvolle kleding volgens de laatste trends; dat werk hebben wij al met plezier voor u gedaan. Met een aanbod dat varieert van chique en klassieke truien tot aan speelse en vrijblijvende shirts met grafische teksten, is er altijd iets te vinden dat bij u past. Wij begrijpen dat het vervelend is om voor een bepaald kledingstuk diep in de buidel te moeten tasten; dit probleem hoeft echter niet voor u te gelden. Onze collectie kent een hoge kwaliteit met een zeer goede pasvorm voor een betaalbare prijs; zo hoeft u geen exorbitante bedragen uit te geven aan stijlvolle en modieuze outfits. Geen dringende mensenmassa in de winkelstraten en hoge kosten voor het parkeren; bekijkt u vanavond nog vanuit uw positie op de bank onze online en moderne collectie van dit jaar en ontdek welke outfits het beste bij u passen. Wij zien u graag terug in onze webshop.

 

No more articles