nieuwste kleding trends

dit jaar is het kledingmerk voor mannen in alle leeftijdscategorieën die verzot zijn op mode. U kent ze allemaal wel: mannen die elke nieuwe trend op het gebied van mode op de voet volgen, die vooraan staan wanneer de nieuwste modebladen uit Parijs en Milaan – zoals de Vogue l’Homme International en de L’Uomo – op de markt verschijnen en mannen die bij elke wisseling in het modebeeld direct een volledig nieuwe garderobe lijken te bezitten. Let wel, lijken te bezitten. Dat is nu net waar hem de kneep zit. Mannen die zo gefocust zijn op de nieuwste trends voor wat betreft mode zijn dusdanig ingespeeld op wat aan te trekken, dat zij kleding al combineren in hun hoofd voordat ze het blad – dat ze zojuist gekocht hebben en met rode oortjes doorspitten – uit hebben. Deze mannen hebben dikwijls al zo veel in hun klerenkast hangen en liggen, dat ze maar een paar nieuwe kledingstukken aan hoeven te schaffen om met een beetje combineren en aanpassen volledig aan het beoogde beeld van de nieuwste kleding trends te voldoen. Is de broeklijn weer wat strakker, zijn de overhemden nog wat slanker gesneden, is regular fit weer meer in de mode, of is oversized juist weer ‘je van het’: het is de modebewuste man, of misschien beter gezegd de modebeluste man die vooraan staat en eruit ziet om door een ringetje te halen. Wat er ook op de markt verschijnt en in de modebladen wordt aangeduid als nieuw en trendy, het is dit type man nooit te gek of juist gek genoeg. Hij is een trendsetter.

 

Combineren een gave, een kunst
dit jaar wil graag inspelen op de trendsetter en doet altijd weer mee aan het volgen en lanceren van nieuwe trends. Wij baseren onze stijl van kleden op de moderne man die mondiaal geïnteresseerd is en er niet voor schroomt om links en rechts facetten mee te pakken en die samen te stellen tot een nieuw en verrassend geheel. De ontwerpers van dit jaar richten hun voelsprieten op diverse plekken all over the world, kijken en combineren. Wij laten ons inspireren door stijlen uit oost en west, noord en zuid. Daardoor zijn wij in staat u telkens weer te verrassen met iets nieuws. Altijd stijlvol, maar nooit ‘tacky’. Vanuit dat punt gezien heeft dit jaar nagedacht en een keur aan artikelen voor u gecreëerd waarbij u uw eigen fantasie nog volop de loop kunt laten door onze kleding te combineren en waarmee u uw eigen gezicht kunt behouden of juist kunt bepalen. dit jaar is een kledingmerk dat zich feitelijk richt op ieder soort man. Dat houdt in, dat het merk voor elk wat wils heeft. De stijl van onze kleding is casual, soms wat preppy, maar ook hip. De ontwerpen van dit jaar zijn altijd goed gesneden, stijlvol, van hoge kwaliteit en beschaafd. Onze designers zorgen dan ook voor perfect gemaakte kleding van kwalitatief mooie stoffen die comfortabel zit en waarin de moderne man zich thuis voelt. dit jaar heeft als uitgangspunt een basic collectie, met een link naar de nieuwste trends. Zo hebben wij bijvoorbeeld chino’s in een stijl die nauw aansluit op de laatste mode: de pijp is strak en iets taps toelopend. Deze zijn perfect te combineren met poloshirts en T-shirts, maar ook met overhemden. Polo’s en overhemden zijn er in diverse soorten, kleuren, prints en verschillende stoffen. De laatste zowel in small fit als regular fit, maar eveneens in een wat wijdere uitvoering. Ook al is de basis casual, dat wil nog niet zeggen dat het niet mogelijk is om kleding van dit jaar ook te dragen bij officiële gelegenheden. De chino laat zich dusdanig goed combineren met de diverse overhemden dat er slechts een jasje aan toegevoegd hoeft te worden om het geheel te completeren en geschikt te maken voor een officiële gebeurtenis. Maar ook het sportieve element wordt door dit jaar nauwlettend op de voet gevolgd. Bij ons kunt u daarom ook een uitgebreide collectie shorts krijgen die net als de chino` uitstekend gecombineerd kunnen worden met onze collectie poloshirts en overhemden.
Het is niet aan iedereen gegeven om ideale matches te maken voor wat betreft kledingkeuze. dit jaar probeert het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, onder meer door een zo gevarieerd mogelijke collectie aan te bieden, waardoor iedere man in staat is naar hartelust te combineren na aanschaf van een aantal basis kledingstukken. Op die manier moet het ook u lukken er steeds up-to-date uit te zien, exact zoals beoogd volgens de nieuwste kleding trends. Ons aanbod is daarbij veelal zo gevarieerd, dat het mogelijk wordt om sommige onderdelen gedurende meerdere seizoenen te dragen. Op die manier hoeft u niet koortsachtig te zoeken naar kleding voor voorjaar, herfst, zomer en winter, maar kunt u bepaalde stukken uit onze collectie eenvoudigweg aanvullen door in najaar of winter een vest, trui of pullover aan te trekken over bijvoorbeeld een overhemd, dat u normaliter in het voorjaar of de zomer zonder verdere toevoegingen draagt. Onze truien, vesten en pullovers zijn er met ronde hals, v hals, maar ook met een rits. De collectie van dit jaar is universeel en mag beslist eigenzinnig genoemd worden. Ook al bestaat de collectie voor een groot deel uit basic elementen, ze is absoluut niet eenzijdig en zeker niet saai. De prints en kleurstellingen zijn eigentijds en contrasteren soms op een bijzondere manier met elkaar. dit jaar propageert een stijl van kleden die is gebaseerd op verschillende plaatsen en culturen over de hele wereld. U zult binnen een van onze kledinglijnen beslist iets van uw gading vinden wanneer u op zoek bent naar de nieuwste kleding trends.

Eenvoudig te bestellen via de webshop
Wat is er eenvoudiger dan gewoon van huis uit uw keuze te maken en een bestelling te doen online. De kleding van dit jaar wordt in meerdere webshops aangeboden. Locals United heeft een mooie selectie van onze kleding in de webshop. Ook BoMonT en Mentoday bieden u als modebewuste eigentijdse man de kans om via de webshop de gehele collectie door te lopen, een keuze naar eigen inzicht te maken en te bestellen. Uw bestelling wordt na enkele dagen al bij u thuis afgeleverd. Mochten de artikelen onverhoopt niet aan uw verwachting voldoen, dan kunt u deze veelal binnen een bepaalde termijn nog ruilen.

 

No more articles