Nieuwe pumps

Ga dit seizoen voor een paar originele nieuwe pumps. Maar wat zijn nou precies originele nieuwe pumps? Om hierachter is het handig om even de mode trends van dit moment erbij te pakken. Ook kan je gewoon eventjes in de winkels rondkijken om te kijken wat je hier het meeste in tegenkomt. Vaak zijn de dingen die je opvallen dan de dingen die erg in de mode zijn. Stel, je ziet bijvoorbeeld alleen maar pumps met studs, zullen de pumps met studs wel op dit moment in de mode zijn en kan jij dan ook het beste voor een pump met studs gaan.

Ik heb ook voor jullie even in de winkels gekeken om jullie wat tijd te besparen en zelf alvast even op zoek te gaan naar de laatste mode trends. Hierbij ben ik erachter gekomen dat kleurtjes erg in de mode zijn op dit moment. Waar je ook kijkt, kleurtjes hebben de bovenhand in de mode wereld van dit moment. Ga dan ook voor pumps met veel kleur!

Ook pumps met originele patroontjes en printjes doen het momenteel erg goed. Let wel altijd op wanneer je deze pumps wilt combineren. Deze pumps vloeken namelijk nogal snel met andere kleding en printjes. Het beste kan je pumps met felle kleurtjes en printjes dan ook combineren met effen neutrale kleding. Mijd de kleur zwart. Deze kleur is uitermate geschikt voor de winter, maar staat in de zomer nogal somber en dat wil jij natuurlijk niet uitstralen!

Deze pump vind ik zelf echt super mooi! De pump is erg geschikt voor bijvoorbeeld zoiets als een gala of een bruiloft. De pumps staan namelijk erg chique en ook een beetje netjes. De hoge hakken zorgen ervoor dat jou figuur veel beter tot zijn recht komt en je benen meer op de voorgrond staan.

De bloemenprint is ook weer helemaal terug. Iets waar ik zelf erg blij om ben, omdat het er altijd zo lekker zomers uit ziet!

Erg sexy!

Elegant en chique over straat gaat je zeker lukken met deze pumps.

weheartit.com

No more articles