Nieuwe Prada eyewear

Zonnebrillen alleen voor de zomer? Als het aan Prada ligt niet hoor! Het luxe merk heeft onlangs de beelden van de Fall & Winter Eyewear Collection uitgebracht. En terwijl in de zomer de zonnebril shoots altijd zijn voorzien van een wit strand en een felblauwe zee, zien we in deze campagne heel iets anders. Omdat de advertenties voor de herfst en de winter zijn de achtergrondkleuren vrij grauw en donker. Een grijze lucht, bomen zonder blaadjes en grijze betonnen gebouwen.

Door deze grijze achtergrond is het contrast met het model Mica Arganaraz groot, waardoor ze echt uit de advertenties springt. Op elke foto draagt ze een ander kleur sjaaltje en de outfits zijn kleurrijk. Voor de herfst en winter van 2014 heeft Prada gekozen voor opvallende, grote monturen. En niet alleen het formaat valt op maar ook de kleur. Er zitten ok zwarte brillen in de collectie, maar deze zijn niet standaard zwart. Zo is er een zwarte bril helemaal bezet met studs, een groot zwart hoekig montuur en een zwarte zonnebril met op het montuur grafische print in verschillende donkere kleuren.

Wij zien onszelf wel met een van deze brillen rondlopen komende maanden wanneer de zon zich weer even tussen de grijze wolken door laat zien!

No more articles