Nieuwe eyewear collectie Chanel

Terwijl vroeger niemand een bril wilde en een bril een nerdig karakter had, lopen nu mensen die geen eens slechte ogen hebben met een bril rond. De bril is een heuse accessoire geworden die iets toevoegt aan je outfit.

De nieuwe eyewear collectie van Chanel voegt zeker wat toe aan je outfit. Voor de herfst en winter campagne van de brillencollectie haalde Chanel een nogal opvallend model binnen. Charlotte Free is dankzij haar roze haar al sinds 2011 een opvallende verschijning. Charlotte Free heeft gewerkt met onder andere H&M, Benetton en Maybelline. Ook heeft het roze-harige model al verschillende catwalk shows voor Chanel gelopen voordat ze op de campagne posters poseerde.

Charlotte werd door niemand minder dan Karl Lagerfeld gefotografeerd als “mischievous young woman in a romantico-rock ambiance bursting with audacity”, zoals het merk zelf zegt. De foto’s zien er rock-chic uit door de combinatie van Charlotte’s roze haar en de parels en de handschoenen die als details worden gebruikt in de shoot.

Chanel is voor de herfst en winter collectie van dit jaar voor brillen met grote glazen in verschillende vormen gegaan. Sommige brillen hebben een licht cat-eye detail. De brillen hebben zachte kleuren die variƫren van lavendel paars tot een taupe kleur. In de collectie zitten ook diverse zonnebrillen.

Bekijk de campagne foto’s hieronder:

Chanel / Karl Lagerfeld

No more articles