Nieuwe collectie YC Jewels van Yolanthe

Dat Yolanthe niet alleen maar ‘vrouw van’ bewijst ze maar weer eens met de lancering van haar nieuwe collectie sieraden. De sieraden ontwerpende actrice en presentatrice liet de sieraden op 4 september aan het publiek zien in de V&D in Leiden. De nieuwe sieradenlijn van Yolanthe is exclusief verkrijgbaar zijn bij V&D vanaf september.

YC Jewels is in 2013 gelanceerd in Istanbul, de toenmalige thuisbasis voor Yolanthe en Wesley. Deze stad is ook een van de vele inspiratiebronnen voor de sieradenlijn. In de sieraden zie je invloeden terug van verschillende plekken wereldwijd zoals Istanbul, Ibiza en ons eigen Amsterdam. De sieraden lijn is dan ook bedoeld voor ‘glamorous cosmopolitan women who like to travel.’ De collectie bestaat uit memory bracelets, kettingen, ringen, armbanden en ‘star coins’. Dit zijn zilveren, gouden en rose gouden munten die je onderling kunt combineren en zo je eigen unieke sieraad samen kunt stellen.

Je shopt de sieraden van YC Jewels op de website van het merk zelf en binnenkort op de website van V&D. Wil je liever de sieraden in je handen houden voor dat je ze koopt? YC Jewels zal ook worden toegevoegd aan de collectie van de winkels van V&D.

Bekijk hieronder de foto’s van de sieraden die Yolanthe via haar Instagram heeft gedeeld:

 

No more articles