Niets is wat het lijkt met Gustav fashion

Opvallend, dat is wat de fashion van Gustav wil zeggen. Schitterende outfits, geschikt voor iedereen, of bijna iedereen. Je moet wel durven om Gustav aan te trekken. Dat is dan ook de boodschap die je afgeeft aan iedereen om je heen als je besluit om op een doordeweekse dag, naar die belangrijke zakelijke presentatie, je Gustav outfit aan te doen. Hip en trendy, maar toch uitgesproken ‘jij’.

Je moet wel durven, maar daar houden wij op de redactie wel van. Geen onopvallende outfit die niets met fashion te maken hebben, die je elk jaar aan kan zonder dat iemand je opmerkt. Maar hippe onderscheidende outfits met schitterende designs en aparte snit. Een pasvorm waarvan je eerst denkt dat het niet kan of hoort, maar eigenlijk past de pasvorm juist helemaal in het huidige straatbeeld. Iedereen heeft iets anders aan en je moet van goede huizen komen om je te onderscheiden. Dan is een Gustav outfit op zijn plek!

Zijn niet alle outfits van Gustav niet om bij weg te dromen! Schitterende collectie die op de rode loper niet weg te denken is. Celebrities vallen over elkaar heen om als eerste een outfit van Gustav te dragen.

No more articles