Nicky wint Holland’s Next Top Model

Je zal het vast wel gehoord hebben. Nicky is de gelukkige die zich officieel de winnares mag noemen van Holland’s Next Top Model 2014.

De afgelopen weken heb je kunnen genieten van de strijd die werd gestreden voor de titel Holland’s Next Top Model. Maar liefst dertien meisjes gingen met elkaar de strijd aan. En gisteravond was het dan zo ver: de grote finale van het programma. Samen met vier andere modellen, Sanne, Aisha en Debbie, ging ze de finale in en ze eindigde als laatst met medekandidaat Sanne. De 19 jarige Nicky won van haar en ging ervandoor met een modellen contract ter waarde van 50.000 euro, een auto en een covershoot bij Amayzine.com. Zoals voorgaande jaren hadden weer duizend meisjes zich ingeschreven in de hoop Nederlands nieuw top model te worden.

Nicky is een 19 jarige student uit Brabant. Ze is opgegroeid in een aannemersfamilie en studeert bouwkunde. Dat zou je niet verwachten van een dame die topmodel wilt worden. Nicky is vroeger veel gepest door haar lengte, zij was namelijk met 1,81 meter de langste van de klas. Op de vraag of Nicky de nieuwe Doutzen wordt antwoord ze: “Ja ik hoop het, de eerste Nicky!”

Gefeliciteerd met de overwinning Nicky, denken jullie dat we haar nu vaker zullen zien in de modellen wereld?

No more articles