Nicki Minaj op de cover van Dazed Magazine

Nicki Minaj, die we natuurlijk allemaal kennen van haar rap (en twerk) carriere, staat nu eens voor de verandering op de cover van Dazed Magazine.

Nicki, de 31 jarige rapper/zangeres, heeft haar beste poses uit de kast gehaald voor de fotoshoot die ze onlangs heeft gedaan voor Dazed magazine. Nicki transformeert van performer naar een echte huisvrouw in deze shoot. Ze vertelt over haar beroemde leven en feminisme. Nicki’s fotoshoot neemt maar liefst 18 pagina’s in.¬†Omdat het de grootste uitgave van het jaar zal zijn hebben fotograaf Jeff Bark en director Robbie Spence besloten om twee covers te doen die allebei een andere kant laten zien van Nicki. De ene heet Twisted Fantasy en de andere cover heet Twisted Reality.

The stylist van Nicki voor deze shoot vertelde in een interview dat ze haar eigen persoonlijkheid naar voren wilde brengen met een ‘little touch up’. Het idee was om twee kanten van Nicki te laten zien, een cover met een ‘normale’ Nicki en op de andere meer de pin up Nicki die we allemaal kennen.¬†‘We really wanted to play with the familiar codes she’s become recognized for, but twisted them so they become somewhat unfamiliar.’

Deze uitgave van Dazed Magazine ligt vandaag in de Amerikaanse winkels.

No more articles